کلاهبرداری ویروس جدید فیس بوک: یک ویدیو از شما در اینترنت وجود دارد!!!!

کاربران فیس بوک متوجه کلاه‌برداری جدیدی شده‌اند. کلاه‌برداران از یک تکنیک مهندسی اجتماعی استفاده می‌کنند که سعی دارند با فریب دادن کاربران به هدف پنهانی خود که کلیک کردن بر روی URL ارائه‌شده است، دست یابند. در این حالت قربانی احساس امنیت می‌کند، زیرا احساس می‌کند لینکی که او بر روی ان کلیک کرده است از دوستان فیس بوکی او به دستش رسیده است.

لینک ارائه‌شده به صورت لینک کوتاه است، بنابراین کاربر نمی‌تواند پی ببرد که به کجا هدایت می‌شود. لینک ارائه شده به صفحه ی دانلود و نمایش یک ویدیو مرموز می رود و باعث ایجاد حس کنجکاوی در قربانی می‌شود.
کارشناسان امنیت سایبری پیش‌ازاین کلاهبرداری نیز به تکنیک های مورداستفاده برای تشویق کاربران به نصب ویروس ویدیویی فیس بوک آشنایی داشتند و راه حل هایی نیز برای آن ها رائه شده است.

به‌محض اینکه قربانی بر روی لینک کلیک می‌کند و وارد وب‌سایت فیشینگ (که به نظر می‌رسد مانند یوتیوب یا دیگر پلتفرم‌های اشتراک‌گذاری ویدیو است) می‌شود یک پاپ آپ گمراه‌کننده ظاهر می‌شود، از قربانی درخواست نصب یک به‌روزرسانی یا یک برنامه (نظیر Adobe Flash Player جعلی یا یک افزونه) می‌کند.
فایل پیشنهادشده به کاربر حاوی هیچ نرم‌افزار پخش ویدئو نیست بلکه این برنامه حاوی اطلاعات مخرب است که حساب کاربری قربانی را به خطر می‌اندازد و پیام‌های فریبنده را به تمام مخاطبان قربانی ارسال می‌کند.

اگر حساب فیس بوک شما به خطر افتاده است، اقدامات زیر را انجام دهید:
اگر ویروس جدید فیس بوک باعث ایجاد کنجکاوی شما شده و شما نیز با نصب آن موافقت کرده اید، باید نرم‌افزارهای مخرب را حذف کنید و حساب کاربری خود را امن کنید.
اولین چیزی که ما توصیه می‌کنیم این است که دوستانتان را درباره حمله ی این ویروس مطلع سازید، آنها باید بدانند که با کلیک کردن بر روی لینکی که از طرف شما برای انها ارسال می‌شود باعث می شوند پروفایل فیس بوک شان به خطر بیافتد.

سپس، شما باید رایانه خود را توسط یک آنتی ویروس به روز شده بررسی کنید تا در صورت آلوده بودن به این ویروس آن را بدون هیچ‌گونه تأخیری حذف کنید. قبل از حذف این ویروس رمز خود را تغییر ندهید زیرا ممکن است رمز عبور جدیدتان هنگام تایپ سرقت شود.

هنگامی‌که ویروس از بین رفته است، اقدامات لازم را برای حفاظت از حساب کاربری خود انجام دهید. گذرواژه را تغییر دهید و امکان تائید هویت دو عامله را فعال کنید.

منبع:

https://www.2-spyware.com/new-facebook-messenger-virus-attack-delivers-fake-video-links

پاسخی بگذارید