برگزاری دوره آموزشی راهبردها و مبانی امنیت اطلاعات در فضای سایبر

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

دوره آموزشی راهبردها و مبانی امنیت اطلاعات در فضای سایبر با حضور مدیران کل ادارات و دستگاه های اجرایی استان قم روز چهارشنبه ۱۳۹۵/۰۸/۱۲ به مدت چهارساعت و در محل سالن اندیشه دانشگاه قم برگزار گردید.

در ابتدای این دوره آموزشی که با دعوت استانداری و به میزبانی و مدیریت مرکز آپای دانشگاه قم برگزار شد حجة الاسلام و المسلمین دکتر دیرباز ریاست دانشگاه قم ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان مطالبی را در خصوص معرفی مرکز آپای دانشگاه قم ایراد فرمودند. در ادامه دكتر سيد محمدجواد وزيري فرد معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه قم در خصوص اهمیت توجه به امنیت در فضای سایبر سخنرانی کردند.  جلسه با سخنرانی مهندس متقی رئیس پدافند غیر عامل استان قم ادامه یافت و سپس در دو جلسه ۹۰ دقیقه ای اساتید به ارائه مطالب آموزشی دوره پرداختند.

سرفصل مطالب ارائه شده در این دوره به شرح زیر می باشد:

1. نگاهی به حوادث، رخدادها و مروری بر تهدید های انجام شده و میزان گسترش آلودگی های امنیتی در جهان
  2. جنگ سایبری
  3. اصول سیاسی؛ تعاریف و مفاهیم امنیت و دسته بندی انواع تهدیدها و حملات
  4. وضعیت امنیتی سازمان های دولتی در ایران و اهمیت امنیت در فرآیند های سازمانی
  5. اقدامات فنی تامین امنیت و نگاهی کلی به سیستم مدیریت امنیت اطلاعات
  6. آشنایی با استاندارد ISO/IEC27001:2005
  7. آشنایی با گروه واکنش هماهنگ رایانه ای (گوهر سازمانی) و نحوه تشکیل و راه اندازی و سرویس های امنیتی مراکز گوهر
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
Feel free to contribute!