جذب کارآموز

کارآموز

مرکز تخصصی آپا دانشگاه قم درنظر دارد از میان افراد علاقمند و یا توانمند در حوزه‌های زیر کارآموز جذب نماید . علاقمندان می‌توانند درخواست خود را حداکثر تا پایان خرداد 1398 به آدرس apa[at]qom.ac.ir ارسال نمایند. در موضوع عبارت “درخواست کارآموزی” قید شود.

*حوزه‌ی امنیت سایبری – 5 نفر

دانشجویان علاقمند  به این حوزه، متناسب با پیشینه‌ی مهارتی و توانمندی‌هایی که کسب می‌کنند با سناریوهای تمرینی واقعی و جدی مواجه می‌شوند که بسته به نتیجه‌ی بدست آمده، ارزیابی خواهند شد.

مهارت‌هایی که امتیاز محسوب می‌شوند:

1. دانش/مهارت شبکه
  2. دانش/مهارت سیستم عامل‌های گنو-لینوکسی، ویندوزی و …
  3. دانش/مهارت برنامه نویسی، اسکریپت نویسی (زبان پایتون)
  4. دانش/مهارت تحلیل و مهندسی معکوس
  5. دانش/مهارت کشف آسیب در بستر وب، شبکه، سیستم عامل
  6. دانش/مهارت مجازی سازی

*حوزه‌ی تحقیق و توسعه – 4 نفر

حضور در محیط واقعی کسب وکار و انجام پروژه‌های عملی بهترین فرصت برای کسب مهارت و تجربه در زمینه‌های مختلف توسعه نرم افزاری و برنامه نویسی است. دانشجویان علاقه مند و دارای مهارت‌های حداقلی در حوزه‌های زیر می‌توانند درخواست کارآموزی خود را برای این مرکز ارسال کنند:

1. توسعه نرم افزارهای تحت وب
  2. بازی‌سازی و واقعیت افزوده
  3. یادگیری ماشین و داده کاوی

*حوزه‌ی اینترنت اشیا – 2 نفر

دانش‌های جدید و به روز، فرصت‌های شغلی آینده هستند. به زودی اینترنت اشیا از مهمترین فیلدهای تاثیرگذار خواهد بود و افراد متخصص در این حوزه، بهترین جایگاه‌های کاری آینده را خواهند داشت.

*تولید محتوا چند رسانه‌ای – 2 نفر

1. دانشجویان رشته گرافیک و تصویرسازی برای تولید محتواهای موشن‌گرافی و اینفوگرافی و همراهی با گروه بازی‌سازی در جهت مدل‌سازی و خلاقیت پروری
  2. دانشجویان زبان انگلیسی که در حوزه‌ی کامپیوتر و تکنولوژی فعالیت داشتند و یا دانشجویان علوم/ مهندسی کامپیوتر که بر زبان انگلیسی تسلط دارند برای تدوین محتواهای متنی آموزشی و خبری