کارگاه یک روزه بلاک‌چین

توضیحات

در سال 2009 با آغاز به کار بیت‌کوین، مفهوم بلاک‌چین در سطح دنیا به طور گسترده ای مورد توجه قرارگرفت. در حال حاضر بلاک‌چین کاربرد فراوانی در حوزه اقتصاد، انرژی، امنیت سایبری و اینترنت اشیا دارد و پیش‌بینی می‌شود نسل بعدی اینترنت با استفاده از فناوری بلاک‌چین با تحول شگرفی روبرو شود.

امروزه تمامی روش‌های برقراری اعتماد و احراز هویت در شبکه‌های بزرگ به نوعی وابسته به نهاد سوم هستند، با رویکرد بلاک‌چین خطر حملات سایبری و تغییر اطلاعات را بدون نیاز به مرجع سوم برقرار میکند.

در این کارگاه سعی میشود تا مفهوم بلاک‌چین و ابعاد فنی آن به طور کامل تشریح شود و کاربردهای آن در حوزه های مختلف صنعت و تجارت، مخصوصا کاربردهای ارزهای رمزپایه در آن مورد بررسی قرار گیرد.

عناوین مورد ارائه

مقدمه‌ای از مفهوم بلاک‌چین
کاربردهای این فناوری در حوزه‌های مالی و غیر مالی
توضیح فنی بلاک‌چین و انواع آن، چالش‌های کارکرد و امنیتی آن
بررسی آینده فناوری بلاک‌چین و پروژه های مطرح این حوزه

محل و زمان برگزاری

این کارگاه در تاریخ شنبه یکم دی ماه از ساعت 13 الی 17 در سالن شهید بهشتی دانشگاه قم برگزار خواهد شد.
اطلاعات در خصوص نحوه دسترسی به سالن محل برگزاری در هنگام ورود به دانشگاه تقدیم شرکت‌کنندگان می‌گردد.