بازدید مدیر کل پدافند غیر عامل استان از مرکز تخصصی آپا دانشگاه قم

مدیر کل پدافند غیرعامل قم جناب آقای مهندس مهدی متقیان از مرکز تخصصی دانشگاه قم بازدید و با مسئولین این مرکز دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار طرفین ضمن موافقت با اشتراک دانش، تجربه و فناوری، بر لزوم همکاری مشترک بین مراکز تاکید کردند و همچنین برای همکاری های بیشتر بین دو مرکز موافقت های اولیه انجام شد.

در این جلسه در خصوص چند محصول مرکز تخصصی آپا از جمله سامانه پایش تحلیلی شبکه های اجتماعی، زیر ساخت جامع اینترنت اشیاء و سامانه پایش امنیت سایبری صحبت به میان آمد. همچنین جناب آقای دکتر جلالی ریاست مرکز تخصصی آپا بر ضرورت توجه به شهر هوشمند و تشکیل قرارگاه سایبری تاکید کردند. این قرارگاه که به عنوان مرکز عملیاتی اصلی در زمینه حملات سایبری در استان فعالیت خواهد کرد برای ایمن سازی شهر قم از خطر حملات سایبری و جلوگیری از بوجود آمدن بحران، می‌تواند فعالیت داشته باشد.