انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین مرکز تخصصی آپا دانشگاه قم و نظام صنفی رایانه‌ای استان قم

در راستاي نیازمندی‌های امنیتی بخش خصوصی فعال در حوزه فناوری اطلاعات در استان قم و جهت تسهیل در تعاملات علمي و خدماتی و امکان بهره‌مندي از فرصت‌ها و توانمندي‌ها و تبادل تجربيات، تفاهم نامه ای بین مرکز تخصصی آپا دانشگاه قم و و نظام صنفی رایانه‌ای استان قم منعقد شد.
طبق این قرارداد مرکز آپا، به عنوان مرجع رسمی امنیت حوزه فناوری اطلاعات به بخش خصوصی فعال در استان معرفی گردید و آمادگی خود را جهت ارائه خدمات امنیتی مورد نیاز شرکت‌ها و مراکز تحت نظر نظام صنفی، اطلاع‌رسانی آسیب‌پذیری‌های روز صفر، برگزاری همایش‌های مشترک در سطح استان و استفاده متقابل از کارشناسان اعلام داشت. طبق تفاهم‌نامه منعقد شده نظام صنفی استان از این پس مرکز آپا، اطلاعیه‌ها و خدمات آن را به شرکت‌ها و مراکز زیرمجموعه برای امور امنیتی و فناوری اطلاعات معرفی خواهد کرد و نماینده مرکز آپا به عنوان یکی از اعضا ثابت کمیسیون زیرساخت امنیت استان در جلسات این کمیسیون شرکت خواهد کرد.
‌شرکت‌های متقاضی خدمات امنیتی مانند گواهی‌نامه‌های امنیتی می‌توانند با معرفی‌نامه نظام صنفی از خدمات مرکز آپا طبق این تفاهم‌نامه بهره‌مند شوند.