گزارش برگزاری همایش تخصصی لینوکس، شبکه و امنیت اطلاعات

همایش تخصصی لینوکس، شبکه و امنیت اطلاعات به همت مرکز تخصصی آپا دانشگاه قم و همکاری انجمن علمی کامپیوتر در تاریخ 28 فروردین 1397 برگزار شد. در این همایش موضوعات مختلفی نظیر آشنایی مقدماتی با امنیت شبکه، معرفی مرکز تخصصی آپا و شاخه دانشجویی انجمن رمز و معرفی کلاس‌های تخصصی مرکز آپا قم مطرح شدند.

مرکز تخصصی آپا قم در راستای وظیفه‌ی اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی خود در نظر دارد در اردیبهشت و خرداد 1397 کلاس‌های آموزش مقدماتی لینوکس(LPIC1) و دوره مقدماتی شبکه(Security+) را برگزار کند که جزییات برگزاری این دوره‌ها نیز در همایش مذکور به دانشجویان اعلام شد.

در این همایش آقای دکتر جلالی رئیس محترم مرکز تخصصی آپا قم به تبیین اهداف مرکز، معرفی خدمات آن و همچنین بیان ضرورت یادگیری و به‌کارگیری مباحث امنیتی در فناوری اطلاعات پرداختند.

همایش تخصصی لینوکس، شبکه و امنیت اطلاعات با استقبال بسیار خوب دانشجویان همراه بود. تعداد دانشجویان شرکت‌کننده بالغ‌بر 120 نفر بودند.

تصاویر همایش: