برگزاری رزمایش پدافند سایبری سال 1396 استان قم + تصاویر

نخستین رزمایش پدافند سایبری استان قم با همکاری مرکز تخصصی آپا دانشگاه قم، مرکز پدافند غیرعامل، پلیس فتا استان و سازمان فناوری اطلاعات برگزار شد. این رزمایش از تیرماه سال جاری عملیاتی شده و تعداد زیادی از سایت های مراکز اصلی استان نظیر شرکت های آب و فاضلاب، برق، گاز و… از لحاظ امنیت سایبری مورد بررسی و تست نفوذ قرار گرفتند. در گزارشی که از این رزمایش، امروز شنبه 19 اسفندماه 1396 در تالار امام جواد(ع) استانداری قم به مسئولین استانی ارائه شد مرکز تخصصی آپا در حضور استاندار محترم، ضمن ارائه گزارشی از عملیات های انجام شده برروی سایت های هدف، به صورت زنده حملاتی را به برخی سایت ها انجام داد تا میزان آمادگی و امنیت آن ها را نشان دهد.

مقام محترم استاندار ضمن استقبال از رزمایش انجام شده، مصوباتی را جهت افزایش آمادگی امنیتی فضای سایبری استان با همکاری مرکز تخصصی آپا دانشگاه قم پیشنهاد دادند.

تصاویر رزمایش پدافند سایبری استان قم: